Απίστευτη τραγωδία στη Λάρισα: 36χρονος κτηνοτρόφος σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τα πρόβατα του από τρένο

Απίστευτη τραγωδία στη Λάρισα: 36χρονος κτηνοτρόφος σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τα πρόβατα του από τρένο

Μια ασύλληπτη τραγωδία συνέβη χθες στην Λάρισα, όταν ένας 36χρόνος κτηνοτρόφος στην προσπάθεια του να σώσει τα πρόβατα του, πέρασε τις ράγες του τρένου με αποτέλεσμα το διερχόμενο να τον πατήσει και να τον σκοτώσει.

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 36χρονο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο, την ώρα που προσπαθούσε να απομακρύνει το κοπάδι του από τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τους γονείς και τα αδέλφια του. Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Μελίας με την Κυψέλη, όταν ο νεαρός βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του, την περιοχή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές. Όταν άκουσε το τρένο να έρχεται προσπάθησε να σώσει τα ζώα του, με την κατάληξη να είναι τραγική. Ο άτυχος βοσκός διέσχιζε με το κοπάδι του τις ράγες. Το τρένο ήταν αδύνατον να σταματήσει έγκαιρα με το δυστύχημα να γίνεται αναπόφευκτο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sV4A5F
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη