Εγκλημα στην Κρήτη: Σοκ στη Μεσαρά από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου - Τι ερευνά η Αστυνομία (βίντεο)

Εγκλημα στην Κρήτη: Σοκ στη Μεσαρά από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου - Τι ερευνά η Αστυνομία (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική της Μεσαράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, από την εν ψυχρώ δολοφονία 39χρονου άνδρα και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλίκης κόρης του

Το θύμα της δολοφονικής ενέδρας, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, είχε μόλις γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του όταν τον βρήκαν οι σφαίρες, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega

Οι δράστες, είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του 39χρονου και τον πυροβόλησαν χωρίς δισταγμό, πέντε φορές μπροστά στα μάτια του ίδιου παιδιού του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δράστες νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα Ρουμάνο εργάτη σε μαντρί που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος.

Όπως αναφέρει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα cretapost.gr, ο δράστης ή οι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι σε χώρο απέναντι από το σπίτι του 39χρονου και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν το θύμα τους. Μάλιστα πρώτα πυροβόλησαν προς την πλευρά του ποιμνιοστασίου του θύματος όπου εκεί βρίσκονταν ο αλλοδαπός βοσκός-βοηθός χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και διέφυγαν μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Αυτό που εξετάζουν προσεκτικά οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε το θύμα, που δηλώνει το μένος που υπήρχε για τον 40χρονο και αυτό που ερευνούν τώρα προσεκτικά και προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες είναι με ποιον ή ποιους μπορεί να είχε διαφορές ο άτυχος άνδρας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XRwsMJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη