Δολοφονία στη Μεσαρά: Απολογείται ο δράστης που σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο - Τι όπλισε το χέρι του (βίντεο, εικόνες)

Δολοφονία στη Μεσαρά: Απολογείται ο δράστης που σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο - Τι όπλισε το χέρι του (βίντεο, εικόνες)

Ο 27χρονος Ρουμάνος εργάτης που κατηγορείται για τον φόνο 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά θα βρεθεί ξανά στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου Κρήτη για να απολογηθεί. Ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το θύμα του χρωστούσε χρήματα ενώ άφησε αιχμές και σωματική κακοποίηση. Πήγαν να τον λιντσάρουν συγγενείς του θύματος. 

Στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ξανά την Πέμπτη (26/08) ο 27χρονος Ρουμάνος που ομολόγησε πως σκότωσε τον 39χρονο κτηνοτρόφο στο Πετροκεφάλι Μεσαράς στον νομό Ηρακλείου της Κρήτης για να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Σοκάρουν τα όσα ισχυρίστηκε προανακριτικά, αναφέροντας ότι το θύμα του χρωστούσε χρήματα ενώ άφησε αιχμές και σωματική κακοποίηση. Πήγαν να τον λιντσάρουν συγγενείς του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, αλλά και για ψευδή κατάθεση. Ο 27χρονος καθ' ομολογίαν δράστης μαζί με ένα ομοεθνή του (εκείνον που του προμήθευσε τη καραμπίνα) οδηγήθηκαν χθες στα δικαστήρια Ηρακλείου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

{https://www.youtube.com/watch?v=sbS9Cdnshw8}

Όπως αναφέρθηκε, έξω από δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι του θύματος οι οποίοι και επιτέθηκαν στο δράστη ενώ η μητέρα του 39χρονου δεν άντεξε και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

dolofonia eglima mesara dikastiko megaro eisaggeleas irakleio kriti intime 1

Τι όπλισε το χέρι του δράστη - Σοκάρουν οι ισχυρισμοί του 27χρονου

Ο 27χρονος Ρουμάνος ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το θύμα του χρωστούσε χρήματα, ενώ άφησε αιχμές και σωματική κακοποίηση. Στοιχεία που σοκάρουν.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή τα λεγόμενα του καθώς αρχικά είχε προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των αρχών αναφορικά με την ταυτότητα του δολοφόνου. Ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά το φονικό κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο δράστης της επίθεσης τον πυροβόλησε δύο φορές χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον 39χρονο τον οποίο και πυροβόλησε τέσσερις φορές.

Έστρεψε, μάλιστα, τις έρευνες σε συγκεκριμένο επιχειρηματία της περιοχής, με τον οποίο ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε οικονομικές διαφορές. Θέλησε, δηλαδή, να φορτώσει σε άλλον το έγκλημα, σε μια υπόθεση που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.

dolofonia eglima mesara dikastiko megaro eisaggeleas irakleio kriti intime 2

dolofonia eglima mesara dikastiko megaro eisaggeleas irakleio kriti intime 3

dolofonia eglima mesara dikastiko megaro eisaggeleas irakleio kriti intime 4

dolofonia eglima mesara dikastiko megaro eisaggeleas irakleio kriti intime 5



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gAe6WT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη