Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομάδα - όνειρο η εθνική πόλο, πέρασε στους «4» (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομάδα - όνειρο η εθνική πόλο, πέρασε στους «4» (βίντεο)

Η Εθνική ομάδα πόλο «βούλιαξε» με 10-4 το Μαυροβούνιο στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης για 2η φορά στην ιστορία της. 

Στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων το Τόκιο βρίσκεται, πλέον, για δεύτερη φορά στην ιστορία της, η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών και είναι ένα... σκαλοπάτι πριν από την κατάκτηση μεταλλίου.

Την Τετάρτη (04/08), η Ελλάδα με άμυνα που «τσάκιζε κόκκαλα» (10/10 με παίκτη λιγότερο!) και τον Ντίνο Γενηδουνιά να δίνει λύσεις στην επίθεση (πέντε γκολ), «βούλιαξε» 10-4 το Μαυροβούνιο στον προημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά και πλέον χρειάζεται μία νίκη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του, για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του μεταλλίου. Με την Εθνική ομάδα να συνεχίζει την αήττητη της πορεία στο τουρνουά.

Στον ημιτελικό της Παρασκευής (6/8, 09:30), η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ Ουγγαρίας και Κροατίας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/37o9E8A
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη