Σοκαρισμένη η φίλη της 56χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη: Ήθελε να τον χωρίσει (βίντεο)

Σοκαρισμένη η φίλη της 56χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στη Θεσσαλονίκη: Ήθελε να τον χωρίσει (βίντεο)

Φίλη της 56χρονης γυναίκας, μίλησε για τον φερόμενο ως δράστη της νέας γυναικοκτονίας στη Θεσσαλονίκη και για τη σχέση του με το θύμα.

Μετά τις αποκαλύψεις των γειτόνων οτι πρόκειται για ένα άτομο εξαρτημένο από το αλκοόλ και βίαιο που συχνά ακούγονταν οι καυγάδες τους στη γειτονιά, μια νέα μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στις λεπτομέρειες κάτω απο τις οποίες έγινε το έγκλημα.

Σοκαρισμένη η φίλη της 56χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύντροφό της στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη, μίλησε στο GRTimes για το θύμα και τη σχέση του με τον δολοφόνο. Η 56χρονη ήταν ένα δυνατό άτομο που δούλευε σκληρά ως οικιακή βοηθός, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει.

Συχνά ακουγόταν φασαρία στη γειτονιά πρόσθεσε, με αποτέλεσμα να καλέσουν δυο – τρεις φορές την αστυνομία.

Η ίδια ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης έπινε και έβριζε, ενώ ανέφερε πως δούλευε σε οικοδομές.

Ο 55χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε φύγει τρέχοντας. Μάλιστα, λέγεται πως τον είχαν δει με αίματα στα χέρια να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Από το μεσημέρι, η γειτονιά είναι ανάστατη και οι ένοικοι έχουν βγει σε δρόμο και μπαλκόνια, ενώ οι διερχόμενοι ρωτούν τι έχει συμβεί.

{https://youtu.be/jdASvnMOVu0}from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/383SY6O
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.