Τραγωδία στην Ελασσόνα: Φορτωτής καταπλάκωσε 64χρονο οδηγό και τον σκότωσε

Τραγωδία στην Ελασσόνα: Φορτωτής καταπλάκωσε 64χρονο οδηγό και τον σκότωσε

Τραγικό θάνατο βρήκε 64χρονος υπάλληλος του Δασαρχείου Κατερίνης σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο έξω από το Λιβάδι Ελασσόνας, όταν τον καταπλάκωσε όχημα – φορτωτής που οδηγούσε, ενώ εξετράπη της πορείας του. 

Τραγικό δυστύχημα έγινε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (26/08) στην επαρχιακή οδό Λιβαδίου Ελασσόνας – Αγίου Δημητρίου Πιερίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του 64χρονος υπάλληλος.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν στις 12.30 μ.μ. όταν το όχημα – φορτωτής που οδηγούσε 64χρονος, υπάλληλος του Δασαρχείου Κατερίνης, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη δεξιά του οδοστρώματος.

Το βαρύ όχημα καταπλάκωσε τον οδηγό του. Στη συνέχεια ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Έχει, πλέον, παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Βαρύ είναι το πένθος στην Κατερίνη, όπου ήταν ο τόπος κατοικίας του 64χρονου.

(πληροφορίες από εφημερίδα «Ελευθερία»)



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WiqLah
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη