Γαϊτάνης: «Αύξηση κατά 81% των διασωληνωμένων ασθενών με COVID-19 μέσα στον Αύγουστο»

Γαϊτάνης: «Αύξηση κατά 81% των διασωληνωμένων ασθενών με COVID-19 μέσα στον Αύγουστο»

Καμπανάκι για την αύξηση των διασωληνωμένων εξαιτίας της μετάλλαξης Δέλτα, έκρουσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ επισήμανε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι από τις αρχές Αυγούστου μέχρι σήμερα, ο αριθμός των διασωληνωμένων συμπολιτών μας έχει αυξηθεί κατά 81%, ενώ έχει αυξηθεί και η διάδοση της νόσου στις ηλικίες μέχρι 17 ετών. Αναφορικά με το ζήτημα του εμβολιασμού ο κ. Γαϊτάνης τόνισε ότι κανένας πολίτης δεν είναι ανενημέρωτος και σημείωσε πως ο εμβολιασμός είναι θέμα πρωτίστως επιστημονικό και όχι πολιτικό. «Εμβολιαζόμαστε γιατί αυτό προστάζουν οι επιστήμονες, γιατί είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε για να αναχαιτίσουμε τον ιό», δήλωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Γαϊτάνης.

Ειδικότερα εξήγησε ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ μεταδοτική, με αποτέλεσμα όσοι δεν εμβολιαστούν να έχουν πρόβλημα τους επόμενους μήνες.

Τέλος, αναφερόμενος στα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα, ο κ. Γαϊτάνης υπογράμμισε ότι έχουν διττό στόχο. Αφενός να προφυλάξουν την υγεία των συμπολιτών μας, ακόμα και αυτών που δεν έχουν εμβολιαστεί και αφετέρου να δείξουν ότι αν θέλει κανείς να επανέλθει στην κανονικότητα πρέπει να ακολουθήσει συγκεκριμένο δρόμο. Κατέληξε λέγοντας ότι οι συμπολίτες μας που έχουν τους προβληματισμούς τους, θα πρέπει να μιλήσουν με το γιατρό τους και να εμπιστευτούν την επιστήμη και τα επιστημονικά δεδομένα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/386fQTc
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.