Λαμία: Αλλάζει η όψη των πλατειών Ελευθερίας, Διάκου και Λαού - Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός του Δήμου Λαμιέων για την ανάπλαση των πλατειών


Ο Δήμος Λαμιέων θα προχωρήσει σε ανοιχτό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση και ανάδειξη των πλατειών Ελευθερίας, Διάκου και Λαού με σκοπό να αναδείξει το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ήδη σε λίγες μέρες τελειώνει και η ανάπλαση της πλατείας Πάρκου. 

Το θέμα θα συζητηθεί στην 12η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.30΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στην οδό Αινιάνων αριθ.6.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους [πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19],  και για νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός (1)  ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού].

Δείτε εδώ τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.