Γεννηματά: «Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει τον στόχο της για τους εμβολιασμούς»

Γεννηματά: «Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει τον στόχο της για τους εμβολιασμούς»

«Η πανδημία καλπάζει. Η κυβέρνηση απέτυχε να πιάσει το στόχο που και η ίδια είχε θέσει για τους εμβολιασμούς. Το τείχος ανοσίας παραμένει ανίσχυρο. Ο μισός -περίπου- πληθυσμός παραμένει ανεμβολίαστος».

Αυτά τονίζει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά σε δήλωσή της σχετικά με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού κατά της Covid-19.

Στη συνέχεια της δήλωσής της η κυρία Γεννηματά προσθέτει τα εξής:

«Έχουμε έγκαιρα εδώ και μήνες προτείνει: Προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες με κινητά συνεργεία εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Ειδικό σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Προετοιμασία του ΕΣΥ για να αντέξει την πίεση που αυξάνεται.

Σοβαρός έλεγχος της τήρησης των μέτρων που ανακοινώνονται, έχει ευθύνη η κυβέρνηση για τη χαλάρωση και τον εφησυχασμό. Είναι ώρα για δράση τώρα».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3854sqK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη