ΣΥΡΙΖΑ για «παραίτηση» Αποστολάκη: «Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, φιάσκο ο ανασχηματισμός»

Intime

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο στην ανακοίνωση του για «ιστορικό φιάσκο», μετά την εμπλοκή με τον Ευάγγελο Αποστολάκη που δεν δέχτηκα την υπουργοποίηση του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά τη μη αποδοχή του Ευάγγελου Αποστολάκη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, κάνοντας λόγο για «ιστορικό φιάσκο».

Την ίδια ώρα, η Κουμουνδούρου τονίζει ότι ο «ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του.

Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2V00P2i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη