Μετά το κορονολουκέτο, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στις πίστες: Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Screenshot

Το YTON, το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, τι αναφέρει το κέντρο.

Ο Νίκος Βέρτης είχε περάσει δύσκολες στιγμές την εβδομάδα που μας πέρασε, με το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται να κλείνει ύστερα από σοβαρότατες καταγγελίες, ανοίγοντας ξανά όμως αυτό το Σαββατοκύριακο.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έπειτα έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο.

«Είναι άθλος να τηρήσει μια ιδιωτική επιχείρηση απαρεγκλίτως τη διαδικασία εισόδου σε καταστήματα»

Για το λουκέτο που μπήκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μίλησε ο δικηγόρος της επιχείρησης, κ. Γιώργος Κλεφτόδημος αναφέροντας:

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ένας ηράκλειος άθλος να τηρήσει μια ιδιωτική επιχείρηση απαρεγκλίτως την διαδικασία εισόδου των πελατών σε καταστήματα, τα οποία που εκμεταλλεύεται.

Ειδικά στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, που μπορεί να έχει πολλούς πελάτες και μια αθρόα προσέλευση όταν ξεκινά μια μουσική παράσταση, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν όλα αυτά που επέλεξε ο νομοθέτης, μέτρα κ.λ.π. Είναι απεχθέστατο το χρέος που έχει αναλάβει η κάθε επιχείρηση. Δεν μπορεί αυτό το βάρος να μεταφέρεται σε εργαζόμενους και καλούνται να κάνουν έλεγχο ταυτοπροσωπίας στον κόσμο».

Η ανακοίνωση του YTON για την επιστροφή

Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα.

Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8.

Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας.

Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την "επιλογή" της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε "αστυνομικού τύπου" καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει.

Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WjqKmv
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.