Επιστολή από τον κοσμήτορα ΑΠΘ στον Κούβελα: Οι τοποθετήσεις σου δίνουν επιχειρήματα στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Επιστολή από τον κοσμήτορα ΑΠΘ στον Κούβελα: Οι τοποθετήσεις σου δίνουν επιχειρήματα στο αντιεμβολιαστικό κίνημα

Στη δημοσιότητα η επιστολή που φέρεται να έλαβε ο Δημήτρης Κούβελας σχετικά με τις τοποθετήσεις τους για τα εμβόλια, μέσω ανάρτησης του Ευάγγελου Αντώναρου

Ο Κοσμήτορας έστειλε πρόσφατα μία γραπτή ενημέρωση προς τον καθηγητή με θέμα: Τοποθετήσεις σχετικά με το εμβόλιο έναντι της Covid-19 και με κοινοποίηση προς τον Πρύτανη του ΑΠΘ και τον πρόεδρο του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δαρδαβέσης συνιστά στον κ. Κούβελα να διαφοροποιήσει την εμπλοκή του στο θέμα των εμβολίων.

Ειδικότερα, λέει μεταξύ άλλων: «Συνιστώ τη διαφοροποίηση αυτή, γιατί οι μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις σου δίνουν επιχειρήματα στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και συνεισφέρουν στην καθυστέρηση της επιστροφής στην κανονικότητα....».

Υπενθυμίζεται οτι ο Δημήτρης Κούβελας είχε κάνει μια τοποθέτηση σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη προ ημερών ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Κούβελας υποστήριξε ότι το περιστατικό αυτό μπορεί να οφείλεται και σε παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Σχετικά με την τοποθέτησή του θέση θέλησε να πάρει και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Μέσω της επιστολής του ζητάει να σταματήσει να παίρνει θέση δημόσια.

«φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση σου ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος κι ως διευθυντής της νεοϊδρυθείσας ακαδημαϊκής μονάδας με αντικείμενο την αξιολόγηση φαρμάκων».

Δείτε παρακάτω το περιεχόμενο της επιστολής:

{https://twitter.com/EvangAntonaros/status/1431537738088595456?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3DqhKfP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη