Άσχημα τα νέα για τη φωτιά στα Βίλια: Δύο ακόμα μέρες θα καίει λέει ο πρόεδρος των πυροσβεστών (βίντεο)

Eurokinissi

Η φωτιά στα Βίλια θα καίει για τις επόμενες δύο ημέρες γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσβατες περιοχές είπε ο Πρόεδρος των Πυροσβεστών Δημήτρης Σταθόπουλος.

Για την εξέλιξη της δασικής πυρκαγιάς στα Βίλια μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, κ. Σταθόπουλος τονίζοντας ότι οι άνεμοι είναι ιδιαίτερα ασταθείς και αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα ότι αρκετοί πυροσβέστες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Όπως επεσήμανε:

«Η φωτιά στα Βίλια θα καίει για τις επόμενες δύο ημέρες γιατί βρίσκεται σε πολύ δύσβατες περιοχές όπου δεν μπορούν να επιχειρήσουν επίγειες δυνάμεις».

Τι είπε για τους πυροσβέστες που νοσούν με κορονοϊό

«Δεν μπορείς να πεις σε ένα συνάδελφο που επιχειρεί 24ώρες το 24ωρο να κρατήσει τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κοροναϊό. Είναι ανθρωπίνως αδύνατον… γιατί βρίσκονταν μέσα στα λεωφορεία 25 -35 άτομα».

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ομοσπονδίας των Πυροσβεστών, «καθημερινά έχουμε διπλασιασμό των κρουσμάτων», μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πυροσβεστών.

Σερώτηση για τους λόγους που οι συνάδελφοί του δεν έχουν εμβολιαστεί ο κ. Σταθόπουλος ανέφερε ότι αρκετοί έχουν προγραμματίσει να κάνουν το εμβόλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

«Εμείς ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυροσβεστών έχουμε κάνει έκκληση όλοι να εμβολιαστούν».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3z1tkLK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.