Άρης: Τα δεδομένα για τα εισιτήρια στο φιλικό με τη Λαμία


Με τιμές που ξεκινούν από τα δέκα ευρώ ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα του προσεχούς Σαββάτου

Η προσπάθεια του Άκη Μάντζιου και των ποδοσφαιριστών του να βρεθεί ο Άρης στην καλύτερη δυνατή κατάσταση εν όψει της εκκίνησης του πρωταθλήματος συνεχίζεται και διατηρείται μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων.
Το νέο φιλικό ματς για τους “Κίτρινους” θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο τη Λαμία και πριν από λίγο η ΠΑΕ, μέσα από επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποίησε τα δεδομένα για τα εισιτήρια της αναμέτρησης αναφέροντας τα παρακάτω: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του φιλικού αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (28/08, 20:00).
Οι τιμές των εισιτηρίων:

ΘΥΡΕΣ           1,3                 10 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ              2                   15 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΕΣ           7,9                 20 ΕΥΡΩ

ΘΥΡΑ             VIP                25 ΕΥΡΩ

Για τα παιδιά μέχρι και 12 ετών, που συνοδεύονται, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-20:00), σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ (θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα προηγούμενα παιχνίδια)».


www.novasports.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη