Υμηττός: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δάσος της Αργυρούπολης - Σε συναγερμό οι Αρχές (εικόνα)

Υμηττός: Βρέθηκαν γκαζάκια στο δάσος της Αργυρούπολης - Σε συναγερμό οι Αρχές (εικόνα)

Για ακόμα μία φορά η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε ύποπτα ευρήματα που παραπέμπουν σε εμπρηστικό μηχανισμό. Κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου υπήρχαν δύο γκαζάκια. 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες η ομάδα Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε στον Υμηττό ύποπτα ευρήματα, που παραπέμπουν σε μηχανισμό εμπρησμού, καθώς βρήκε κάτω από ένα μαξιλάρι, τοποθετημένο στη βάση ενός πεύκου, δύο γκαζάκια. 

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και τόσο ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα, περιπολία εθελοντών δοσοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, εντόπισε έναν μεγεθυντικό φακό, κοντά σε ξερά χόρτα στον Υμηττό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος με ανάρτησή του στο facebook. Όπως έγραψε:

«Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης
 
Πριν από λίγο,  για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν. 

Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό». 

{https://ift.tt/2VV5Sl9}

{https://ift.tt/3iMC1nO}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3g5oyW6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη