Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κάρυστο - Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στην Εύβοια

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Κάρυστο - Ξύπνησαν εφιαλτικές μνήμες στην Εύβοια

Οριοθετημένη είναι -σύμφωνα με την Πυροσβεστική- η μεγάλη φωτιά που καίει από τα ξημερώματα την περιοχή Φήγια στην Κάρυστο, ξυπνώντας εφιαλτικές μνήμες στους κατοίκους της Εύβοιας.

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε: «Φαίνεται ότι ηρεμούν τα πράγματα επιχειρούν και εναέρια μέσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη φωτιά. Επίγειες δυνάμεις με κίνδυνο της ζωής του κατάφεραν να σώσουν αρκετά σπίτια στον συνεταιρισμό των Ιατρών. Σίγουρα υπάρχουν ζημιές, υπάρχουν κυρίως στον οικισμό των Ιατρών». Πρόσθεσε, ότι προς το Μαρμάρι η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Στο σημείο, ωστόσο, παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 64 πυροσβέστες, με μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 26 οχήματα.

Από αέρος συνδράμουν περιοδικά εννέα ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος. Με βάση προηγούμενη ενημέρωση τα αεροσκάφη παρέμεναν καθηλωμένα, λόγω των ισχυρών ανέμων.

 

Περισσότερα σε λίγο...



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DbJDs4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη