«Συναγερμός» στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, έξι κρούσματα στην ψυχιατρική κλινική

EUROKINISSI

Τέσσερα κρουσματα σε νοσηλευτικό προσωπικό και δύο σε ασθενείς της ψυχιατρικής κλινικής του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Θετικά στο κορονοιο βρέθηκαν τέσσερα άτομα από το νοσηλευτικό προσωπικό στη ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Μυτιλήνης, καθώς και δυο ασθενείς εκ των οποίων ο ένας θα παραμείνει στην κλινική προκαλώντας έτσι φόβο για τη διασπορά του ιού.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννακο, από τα τέσσερα κρούσματα οι δυο είναι εμβολιασμένοι, ενώ θετικοί στον COVID-19, βρέθηκαν επίσης και δυο ασθενείς, όπου μόνο ο ένας μεταφέρθηκε στη κλινική λοιμώξεων.

Το δεύτερο κρούσμα, όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, «με το πρόσχημα της εισαγγελικής εντολής παραμένει στη ψυχιατρική κλινική», δημιουργώντας ερωτηματικά και ανησυχίες, όπως λέει, για την για τη διασπορά του ιού και στους άλλους ασθενείς.

Όσον αφορά τον νοσηλευτικό προσωπικό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα ο υπουργός εργασίας κ. Χατζηδάκης από τις 16 Αυγούστου θα τίθενται σε επ' αόριστον αναστολή εργασίας όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Πέρασε η νομοθετική ρύθμιση για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών στα νοσοκομεία και τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και αναπήρων. Το μετρό προχώρα από 16 Αυγούστου και μετά θα τίθενται σε αναστολή όσοι δεν εμβολιάζονται και με απόφαση του υπουργού Υγείας μπορεί να επεκτείνεται το μετρό»



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CkZT9R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη