«Πυρά» και από Ηλιόπουλο σε Κεραμέως: «Έσπασε σήμερα κάθε κοντέρ αναισθησίας και αλαζονείας»

«Πυρά» και από Ηλιόπουλο σε Κεραμέως: «Έσπασε σήμερα κάθε κοντέρ αναισθησίας και αλαζονείας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος έκανε επίθεση στην Υπουργό Παιδείας για τον αριθμό των εισακτέων στα Πανεπιστήμια, μετά την ανακοίνωση των Βάσεων 2021 για τις Πανελλήνιες 2021.

«Η κ. Κεραμέως έσπασε σήμερα κάθε κοντέρ αναισθησίας και αλαζονείας. Χαρακτήρισε τον αποκλεισμό 40.000 μαθητών από τα πανεπιστημιακά ιδρύματα "απεγκλωβισμό από τα πανεπιστήμια"», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. Μετά και την ανακοίνωση των Βάσεων 2021 για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.

«Σε μια μαύρη μέρα για χιλιάδες οικογένειες και παιδιά εκείνη πανηγυρίζει και παίζει με τον πόνο τους κερδίζοντας επάξια τον τίτλο της πιο ανάλγητης υπουργού Παιδείας στην Ιστορία του Ελληνικού κράτους» προσθέτει.

«Σύντομα η κυρία Κεραμέως δεν θα είναι «εγκλωβισμένη» σε κυβερνητική θέση. Έως τότε όμως οφείλει να μην προσβάλει την ελληνική κοινωνία», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μπορεί κάποιος από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει αν ο εγκλωβισμός ισχύει και για τα ιδιωτικά κολέγια ή πιάνει μόνο στα δημόσια ΑΕΙ;», έγραψε, επίσης, στο Twitter ο Νάσος Ηλιόπουλος.

{https://twitter.com/n_iliopoulos/status/1431246760899448832?s=20}

«Ο κ. Μητσοτάκης κόβει 40.000 μαθητές και δεν έχει περάσει ούτε απέξω από ελληνικό Πανεπιστήμιο», είχε πει νωρίτερα και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.

«Οι νέοι μας δεν εγκλωβίζονται πλέον στα πανεπιστήμια. Οι σπουδές τους έχουν αντίκρισμα», ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kvcCyr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη