Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στις Πετριές στην Εύβοια (εικόνες)

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στις Πετριές στην Εύβοια (εικόνες)

Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (14/08) στη νότια Εύβοια και στην περιοχή Πετριές σε αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω και των ανέμων. 

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Πετριές στην Εύβοια το πρωί του Σαββάτου (14/08) λόγω της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστών καθώς και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Έκαψε αγροτοδασική έκταση. Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω και των ανέμων.

Στο σημείο βρίσκονται οι Αντιδήμαρχος Χρήστος Σαμαράς, Κώστας Δημάς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαστροκώστας. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προχωρούν στην ασφάλιση της περιοχής από τα απομεινάρια της εστίας ώστε να μην υπάρξει αναζωπύρωση αναφέρει το «eviathema.gr».

Η φωτιά ξεκίνησε σε σημείο που είχε ξεσπάσει πριν από μερικά 24ωρα εξαιτίας κεραυνού. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

fwtia pirkagia evia petries tvstar.gr 1

fwtia pirkagia evia petries evima.gr

fwtia pirkagia evia petries evima.gr 1

fwtia pirkagia evia petries evima.gr 2

fwtia pirkagia evia petries evima.gr 3

fwtia pirkagia evia petries evima.gr 4

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lXGbLs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη