Καιρός: «Θα υπάρχει λίβας» - Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες από τον Σάκη Αρναούτογλου (εικόνα)

INTIME

Άνοδο της θερμοκρασίας βλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου τις επόμενες με΄ρες - Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός με αρκετή ζέστη. Η πιο θερμή μέρα θα είναι η Πέμπτη 26 Αυγούστου σύμφωνα με την ανάρτηση του μετεωρολόγου Σάκη Αρναούτογλου στο Facebook. 

Ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει τους 37-39 βαθμούς Κελσίου, καθώς στην ανατολική ηπειρωτική χώρα θα υπάρχει λίβας. Σταδιακή θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Η εξέλιξη του καιρού έως και τα τέλη Αυγούστου με μια μόνο ματιά! (κάντε κλικ στο μετεώγραμμα για μεγέθυνση και λεπτομέρειες)

Σε γενικές γραμμές: Θα ζεστάνει και πάλι αρκετά αλλά "συγκρατημένα" προς τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και κυρίως στην Πέμπτη στην ανατολική ηπειρωτική χώρα όπου ο πιθανός λίβας που αναμένεται να επικρατήσει δεν αποκλείεται να εκτινάξει τον υδράργυρο τοπικά στους 37 και σε κλειστές πεδινές περιοχές στους 38-39 βαθμούς! Σταδιακή θα είναι και πάλι η πτώση της θερμοκρασίας το ερχόμενο Σαβ/κύριακο!
Με εκτίμηση και καλή εβδομάδα!

Σάκης Αρναούτογλου



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gsiWp4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη