«Ανοιχτό» του Γκάμα για Λαμία


Ο Μπρούνο Γκάμα επέστρεψε στο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι (28/8, 20:00) με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι πιθανότητες επιστροφής του στην αντίστοιχη με τη Λαμία δεν είναι πολλές καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Αντιθέτως, ο Γιώργος Δεληζήσης ξεπέρασε το πρόβλημα στην ποδοκνημική και τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες μετά την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας, επικυρώθηκε ο δανεισμός του Κυριάκου Ασλανίδη στον Ολυμπιακό Βόλου καθώς ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Άρη.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη