Αυτοπυροβολήθηκε στη Γαύδο: Σε σοβαρή κατάσταση αλλά με αισιοδοξία ότι θα πάει καλά

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τα ξημερώματα έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων ο 25χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στη Γαύδο

Για την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Χανίων στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο ελικόπτερο που θα έκανε πιο εύκολη και πιο γρήγορη τη μεταφορά του. Σκάφος του Λιμενικού τον παρέλαβε και τον μετέφερε στα Σφακιά λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και από κει με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων γύρω στη 1,30 τα ξημερώματα, όπου και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Flashnews.gr, το θετικό είναι ότι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, δεν απαιτείται να μπει άμεσα στο χειρουργείο, γεγονός που δηλώνει ότι η κατάστασή του είναι μεν αρκετά σοβαρή, αλλά αφήνει αχτίδα αισιοδοξίας ότι θα πάει καλά. Πάντως οι επόμενες, τουλάχιστον 24 ώρες είναι πολύ κρίσιμες για την πορεία της υγείας του. Όπως σας ενημερώσαμε και από χτες, ο 25χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι και ελαφρώς στον θώρακα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, ο αυτοτραυματισμός του προήλθε από αεροβόλο όπλο. Ο 25χρονος μάλιστα ήταν μόνος στο σπίτι και όταν συνέβη το περιστατικό νωρίς χτες το απόγευμα, τον βρήκαν δικά του πρόσωπα τα οποία άμεσα έσπευσαν, καταρχάς στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου για τις πρώτες βοήθειες.

Από κει και πέρα, η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος και τους λόγους που συνέβη το ατυχές συμβάν.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3y0nWar
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη