Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση σπόντα για το διαζύγιο της από το Ντέμη Νικολαΐδη

Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση σπόντα για το διαζύγιο της από το Ντέμη Νικολαΐδη

Στην ανάρτηση του ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή Νίκος Γεωργιάδης, έγραψε «Υπάρχει ζωή και μετά…» κάτι που προκάλεσε πολλά… ερωτηματικά μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Έχοντας ανακοινώσει το νέο της βήμα στα επαγγελματικά, η Δέσποινα Βανδή έφυγε από την Αθήνα με προορισμό την Κύπρο, όπου εμφανίζεται στο Notes Live με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Η τραγουδίστρια κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει το αεροπλάνο και χαρίζει μοναδικές στιγμές στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Χθες ωστόσο, μοιράστηκε την ανάρτηση του καλού της φίλου Νίκου Γεωργιάδη ο οποίος ανάρτησε βίντεο από την ώρα που η ίδια βρισκόταν στην σκηνή και τραγουδούσε το «Υπάρχει Ζωή» μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Στην ανάρτηση του ωστόσο έγραψε «Υπάρχει ζωή και μετά…» κλείνοντας το μάτι... με το χαρακτηριστικό empticon κάτι που προκάλεσε πολλά… ερωτηματικά μετά τον χωρισμό από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Δείτε την ανάρτηση

 bandi gia diazigio.jpgq0 .10573729370035623.pagespeed.ce .PDli7akjzv 356x600



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3mJzgG2
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη