Μύκονος: Συνελήφθη συμμορία με.. αποκαλυπτικά μαγιό, το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη

Μύκονος: Συνελήφθη συμμορία με.. αποκαλυπτικά μαγιό, το λάθος που οδήγησε στη σύλληψη

Η συγκεκριμένη συμμορία έβαζε στο στόχαστρό της τουρίστες κλέβοντας από πιστωτικές κάρτες και χρυσαφικά, μέχρι πανάκριβα ρολόγια στη Μύκονο.

Στη σύλληψη 4 ατόμων που εμπλέκονται με την συγκεκριμένη συμμορία προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (28/8) η Αστυνομία του νησιού.

Η συμμορία αποτελούταν από 2 εντυπωσιακές Ιταλίδες γυναίκες που πλησίαζαν ανυποψίαστους θαμώνες σε γνωστό μπιτς μπαρ της Μυκόνου και 2 άντρες που είχαν το ρόλο του «τσιλιαδόρου» όταν γινόντουσαν οι κλοπές.

Οι Ιταλίδες, φλέρταραν με ερωτική διάθεση τα θύματα τους ντυμένες με αποκαλυπτικά μαγιό που τραβούσαν τα βλέμματα. Στη συνέχεια, άρπαζαν κινητά, πορτοφόλια, ακόμη και ακριβά ρολόγια εκμεταλλευόμενες τον αντιπερισπασμό που δημιουργούσε το παρουσιαστικό τους.

Σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό και εξάρθρωση της σπείρας έπαιξε μία λάθος κίνηση από την πλευρά τους. Οι δύο Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες μέσα στο beach bar SantAnna, προσπάθησαν να κλέψουν δύο νεαρούς ομοεθνείς τους, τους οποίους και προσέγγισαν με... ερωτική διάθεση, για κακή τους τύχη ωστόσο ήταν αστυνομικοί και ενημέρωσαν αμέσως τους υπεύθυνυς τους μπαρ.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι υπάλληλοι του μπιτς μπαρ περικύκλωσαν και εγκλωβισαν τα τέσσερα άτομα, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την Αστυνομία. Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μυκόνου με πολιτικά έσπευσαν αμέσως στο κατάστημα και συνέλαβαν επί τόπου τα μέλη της σπείρας.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3BlMJrx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη