Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών, όπου τα σχολεία μας παραμένουν κλειστά, είναι ιδανική για την από μέρους μας αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων!


➡️ Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών, όπου τα σχολεία μας παραμένουν κλειστά, είναι ιδανική για την από μέρους μας αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων!

➡️ Σειρά είχε το Δημοτικό Σχολείο Αμφίκλειας όπου, μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας, κατασκευάσαμε καινούριο στέγαστρο στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου. Το παλιό στέγαστρο, το οποίο είχε σαπίσει και ήταν άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά, αντικαταστάθηκε εξολοκλήρου!

➡️ Ευχαριστούμε για την αρμονική συνεργασία τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Αμφίκλειας κα Ευγενία Πανουργιά καθώς και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

➡️ Με γνώμονα τη βελτίωση των υποδομών και την προστασία των μαθητών μας, ο Δήμος θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας και θα προχωρά πάντοτε σε όσες παρεμβάσεις κρίνονται απαραίτητες!









Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη