Μόσιαλος για Τσιτσιπά: «Ενόχλησε η δήλωσή του, αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος» (βίντεο)

Μόσιαλος για Τσιτσιπά: «Ενόχλησε η δήλωσή του, αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος» (βίντεο)

«Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος. Απογοήτευση μετά τη δήλωση για το εμβόλιο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μόσιαλος, για όσα είπε ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού. 

Τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τα εμβόλια έναντι του κορονοϊού, σύμφωνα με τις οποίες ο αθλητής δεν πρόκειται να εμβολιαστεί μέχρι αυτό να καταστεί υποχρεωτικός, σχολίασε με ανάρτησή του ο καθηγητής του London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος».

Ο κ. Μόσιαλος, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι πρέπει τέτοιου είδους δηλώσεις να μας προβληματίσουν γενικότερα, ενώ αναφέρθηκε και στα χαμηλά ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης της ηλικιακής ομάδας 18-24 ετών. Οι δηλώσεις του 23χρονου τενίστα προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, καθώς πριν από μήνες είχε συμμετάσχει και σε καμπάνια της κυβέρνησης για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.  

Αναλυτικά η ανάρτηση Μόσιαλου:

«Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα). Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλωση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα. Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.

Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ "ξεχνάμε" ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής. Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από 'πανεπιστημιακούς' και 'ειδικούς' μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kl3wV5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη