Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την υπόθεση Σεμέδο

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την υπόθεση Σεμέδο

Με ανακοίνωσή τους οι Πειραιώτες αναφέρθηκαν στην υπόθεση Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για ομαδικό βιασμό ανήλικης κοπέλας.

Αρκετές ώρες μετά τη σύλληψη του Ρούμπεν Σεμέδο με την κατηγορία της συμμετοχής σε ομαδικό βιασμό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή που ανήκει στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2019. Οι Ερυθρόλευκοι, όπως τονίζουν, δεν αναφέρονται στην ουσία στην υπόθεση σημειώνοντας ότι σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας κάθε κατηγορουμένου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σέβεται πλήρως και αδιακρίτως το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορουμένου, στο οποίο εμπεριέχεται και το δικαίωμα αντιλόγου κατά της κατηγορίας. Ως εκ τούτου αναμένει την κρίση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης και όσο εκκρεμεί ενώπιόν της η διερεύνηση ποινικής υπόθεσης που αφορά τον ποδοσφαιριστή Ruben Semedo, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση».

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3zulue5
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη