Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε νυχτερινό κατάστημα

ΑΡΧΕΙΟΥ

«Φως» σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο ατόμων, προ ημερών σε νυχτερινό κατάστημα στο Περιστέρι, έριξε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου, ο δράστης, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο δύο άτομα, ενώ επιπλέον τραυματίστηκε και ο υπεύθυνος του καταστήματος, από αντικείμενο που εκσφενδονίστηκε.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα κι αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από την αξιολόγηση των οποίων ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε ο δράστης.

Στην συνέχεια, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια και σε νυχτερινό κατάστημα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 φυσίγγια, δύο γεμιστήρες και κινητά τηλέφωνα και ως εκ τούτου ο δράστης συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3APmOs8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη