Εμβολιασμοί σε εκκλησία στην Κρήτη - «Να πειστούν όσοι μπερδεύουν τη θεολογία με την επιστήμη»

Εμβολιασμοί σε εκκλησία στην Κρήτη - «Να πειστούν όσοι μπερδεύουν τη θεολογία με την επιστήμη»

Δράση με ιδιαίτερο συμβολισμό στην Κρήτη στη μάχη με τον κορονοϊό, καθώς θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί μέσα σε εκκλησία. Σύμφωνα με τον ιερέα υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά άτομα που επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο. 

Μια ενέργεια με ιδιαίτερο συμβολισμό θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην Κρήτη, καθώς αφορά στη διενέργεια εμβολιασμών κατά του κορονοϊού μέσα σε εκκλησία. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει ξεχωριστή σημασία, την ώρα που ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές λόγω των τοποθετήσεών του για τον κορονοϊό και τους κινδύνους που συνεχίζουν να υπάρχουν, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη».

Ειδικότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν, εμβολιασμοί πολιτών, εντός του ιερού ναού της Παναγίας Αρχανών, με το μονοδοσικό εμβόλιο της «Johnson & Johnson».

«Στόχος μας είναι να πειστούν όσοι έχουν μπερδέψει τη θεολογία με την επιστήμη», τόνισε ο εφημέριος της ενορίας πατέρας Ανδρέας Καλιοντζάκης που μίλησε στο «Ράδιο Κρήτη». Όπως είπε, υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετά άτομα που επιθυμούν να εμβολιαστούν.

Ο εμβολιασμός θα γίνει και σε συνεργασία με τον δήμο

Όπως ανακοινώθηκε, ο συγκεκριμένος εθελοντικός εμβολιασμός, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Σεπτεβρίου 2021. Μικτό κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων θα πραγματοποιήσει τους εμβολιασμούς με το μονοδοσικό εμβόλιο από τις 09.00 το πρωί της 6ης Σεπτεμβρίου έως τις 14.00 το μεσημέρι σε όποιον επιθυμεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 31 Αυγούστου στις δημοτικές ενότητες Αρχανών -Καζαντζάκη και Αστερουσίων στα τηλέφωνα: 2813 401141, 2813 401163 και 28933 40104.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kHjxF1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη