Λαμία: Ο Γκούγκα δεν άλλαξε τα δεδομένα

Πώς το σκέφτονται μεταγραφικά οι «κυανόλευκοι»

Έτοιμο ρόστερ εδώ και αρκετό καιρό έχει θεωρητικά η Λαμία και ψάχνει το κάτι ακόμα. Αυτό μπορεί και να αργήσει. Βιασύνη δεν υπάρχει.

Η λογική λέει πως κάποια στιγμή κίνηση θα γίνει κυρίως για εξτρέμ. Και αυτό γιατί το κενό του Ντέλετιτς δεν καλύφθηκε. Ωστόσο, θα περιμένουν και άλλο στη Φθιώτιδα όχι μόνο να πέσουν οι τιμές, αλλά να βρεθεί και ο κατάλληλος.

Από εκεί και πέρα, το θέμα του Γκούγκα προέκυψε από το πουθενά και με τη φυγή του πρακτικά η Λαμία μένει με τρία χαφ. Γκέντσογλου και Τζανδάρης θα ξεκινήσουν, ενώ ο Μπεχαράνο θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Όλοι τους μπορούν να αγωνιστούν και βασικοί.

Τέταρτος θεωρητικά δεν υπάρχει, αλλά ίσως δοθεί η ευκαιρία στον νεαρό Τρούμπουλο, ενώ στην ανάγκη εκεί μπορεί να αγωνιστεί έστω και για ένα ματς ο Τζανετόπουλος. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν.

Κλείνοντας, αυτό που τονίζεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις από όλες τις ομάδες είναι πως «εάν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, θα το πάρουμε». Ατάκα κλασική και πολυφορεμένη. Παραθυράκι μικρό για φθηνό χαφ υπάρχει, αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν ψάχνονται. Αν προκύψει, προέκυψε.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη