Νέα μεγάλη φωτιά στην Κάζα, προς τα Βίλια οι φλόγες - Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής (εικόνες, βίντεο)

Νέα μεγάλη φωτιά στην Κάζα, προς τα Βίλια οι φλόγες - Οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής (εικόνες, βίντεο)

Δεν έχει τέλος ο πύρινος εφιάλτης της Αττικής, καθώς πριν από λίγη ώρα ξέσπασε νέα μεγάλη φωτιά  στην Κάζα με τις φλόγες να κατευθύνονται προς τα Βίλια που δοκιμάστηκαν σκληρά τις προηγούμενες ημέρες.

Στην Πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Κάζα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για νέα εστία φωτιά και όχι για αναζωπύρωση προηγούμενης

Στο σημείο έχουν καταφτάσει και επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα.

{https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1429730726635786244?s=20}

Η συγκεκριμένη πυρκαγιά μαίνεται στα σύνορα της Αττικής με τη Βοιωτία, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

{https://ift.tt/3zacMBj}

Σημειώνεται πως στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 16η Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στη Δ.Ε. Βιλίων συνεχίζουν να επιχειρούν 299 πυροσβέστες με 98 οχήματα συμπεριλαμβανομένων, εννέα (9) ομάδων πεζοπόρων τμημάτων και 61 πυροσβεστών με 18 οχήματα από τη Ρουμανία.

{https://ift.tt/3mobkYu}

Συνδρομή στην κατάσβεση της φωτιάςπαρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της Περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η αστυνομία έχει κλείσει την παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας - Θηβών. 

Συνεχής ενημέρωση...

ΒΙΛΙΑ 1

ΒΙΛΙΑ 2

ΒΙΛΙΑ 3

ΒΙΛΙΑ 4



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sMWhJi
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη