Τουρκικές προκλήσεις στο FIR Αθηνών ενώ η Ελλάδα πάλευε με τις φωτιές

Τουρκικές προκλήσεις στο FIR Αθηνών ενώ η Ελλάδα πάλευε με τις φωτιές

Την ώρα που η χώρα μας έδινε τη δύσκολη μάχη με τις φωτιές που είχαν ξεσπάσει την Τρίτη σε τρία τουλάχιστον μέτωπα, οι Τούρκοι προχωρούσαν σε ακραίες προκλήσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Η τουρκική πολεμική αεροπορία συνέχισε την παράνομη δραστηριότητα της στο Αιγαίο, καθώς στο πλαίσιο νυχτερινής άσκησης που πραγματοποίησε προέβη σε 13 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν όταν πριν από λίγες ημέρες η Ελλάδα είχε προσφέρει τη βοήθειά της στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές στην Αττάλεια αλλά αρνήθηκε να την αποδεχτεί.

Οι νυχτερινές πτήσεις τριών τουρκικών σχηματισμών μαχητικών αεροσκαφών έγιναν ανάμεσα σε Λέσβο και Χίο και, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν από τα ελληνικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3jopzte
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη