Λαμία: Απίστευτο - Νεαρό άτομο ξαναμολύνθηκε από τον κορονοϊό παρόλο που είχε νοσήσει πριν 9 μήνες!!!


Νεαρό άτομο ξαναμολύνθηκε από τον κορονοϊό παρόλο που είχε νοσήσει πριν 9 μήνες!!!

Δείτε όσα αναφέρει ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Ιατρικό ενδιαφέρον έχει σημερινό θετικό κρούσμα στη Λαμία σε νεαρό άτομο το οποίο ξαναμολύνθηκε από τον ιό παρόλο που είχε νοσήσει πριν 9 μήνες, με σοβαρότερα όμως τότε συμπτώματα.

Σύμφωνα με τα σημερινά επιστημονικά δεδομένα όποιος έχει νοσήσει ή μολυνθεί από τον ιό αποκτά φυσική ανοσία για περίπου 6 μήνες. Οι δημοσιευμένες μελέτες καταδεικνύουν πως έως το 10% αυτών θα μολυνθεί ξανά. Μάλιστα επισημαίνεται η νεαρή ηλικία όσων επαναμολύνθηκαν ενώ τίθεται παράλληλα σε αμφιβολία η προστασία και η μακρόχρονη ανοσία από φυσική νόσηση.

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εμβολιασμού των νέων το συντομότερο δυνατό για να επιτευχθεί υψηλή τεχνητή ανοσία και για να αποφευχθεί ο κίνδυνος επαναμόλυνσης και διασποράς κάτι που έχει υιοθετηθεί και ενσωματωθεί στις οδηγίες όλων των μεγάλων Ιατρικών Οργανισμών και Επιτελείων Δημόσιας Υγείας παγκόσμια.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη