Λαμία: Έρχεται για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MMA ''GAMMA''

Η ιστορική πόλη της Λαμίας στην Ελλάδα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GAMMA Senior MMA το Σεπτέμβριο.

Η εμβληματική πόλη Λαμία της Ελλάδας, πρόκειται να φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GAMMA Senior MMA από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου. Η εκδήλωση θα συγκεντρώσει άνδρες και γυναίκες αθλητές από τις Ευρωπαϊκές Εθνικές Ομοσπονδίες της GAMMA για να συμμετάσχουν σε 16 κατηγορίες κιλών σε δύο τμήματα για πέντε ημέρες διαγωνισμού. Τα τμήματα θα είναι MMA και πρόσφατα προστέθηκε και Striking MMA.

Το GAMMA European Senior MMA Championship είχε αρχικά προγραμματιστεί να διεξαχθεί στην Πράγα, αλλά λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών ως αποτέλεσμα του COVID-19, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός στη Λαμία.

«Είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας στην Πράγα, αλλά η GAMMA έπρεπε να κινηθεί αποφασιστικά για να διασφαλίσει ότι οι αθλητές μας από την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ηπειρωτικό επίπεδο το 2021. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε έναν ισχυρό συνεργάτη στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για να διοργανωθεί το πρώτο μας Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα» είπε ο Πρόεδρος της GAMMA Alexander Engelhardt.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης Στέργιος Λεωνάκης είπε: «Γνωρίζουμε ότι οι αθλητές έχουν έντονη επιθυμία για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης και με την έγκριση του Υπουργείου Αθλητισμού της Ελλάδας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την κοινότητα των μικτών πολεμικών τεχνών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είμαστε βέβαιοι ότι θα φιλοξενήσουμε μια ασφαλή και επιτυχημένη εκδήλωση για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και διοργανωτές μέσω της συνεργασίας μας με τον δήμο Λαμίας και με την αντιπεριφέρεια Φθιώτιδας."

Οι νέες ημερομηνίες και ο χώρος διεξαγωγής του GAMMA European Senior MMA Championship δεν επηρεάζουν τη διοργάνωση του Ασιατικού Πρωταθλήματος της GAMMA που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου στο Κιργιστάν όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη