Το... τζάμπα πέθανε: Rapid test για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους με δικά τους έξοδα

Το... τζάμπα πέθανε: Rapid test για όλους τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους με δικά τους έξοδα

Νέα μέτρα αναμένονται να ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Μπαίνει στοπ στην διασκέδαση ανεμβολίαστων πολιτών καθώς θα τους απαγορευτεί η είσοδος σε καφέ, μπαρ και εστιατόρια. Τι θα ισχύσει για rapid test και self test.

Χτες, όπως σας ενημέρωσε το Dnews, τα self test αναμένεται να εξαφανιστούν από προσώπου γης καθώς πλέον θα δώσουν τη θέση τους στα rapid test και στα PCR. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δωρεάν self test θα διατήθονται μόνο για μαθητές με την χρήση ΑΜΚΑ τους ενώ σχεδόν όλες οι υπόλοιπες ομάδες ανεμβολίαστων πολιτών θα πρέπει να πληρώνουν από την τσέπη του rapid test, γεγονός που θα τους ζημιώσει οικονομικά.

Ήδη γνωστό είναι ότι πλέον οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα θα πρέπει να προσέρχονται στην εργασία τους με αρνητικό rapid test ή PCR, με κόστος που θα βαραίνει τους ίδιους. Παράλληλα, ένα σενάριο που παίζει δυνατά είναι η περαιτέρω μείωση της τιμής του rapid test που σήμερα κυκλοφορεί με πλαφόν τα 20 ευρώ. 

Στην ουσία πρόκεται για μία έμμεση μεγάλη μείωση των ανεμβολίαστων πολιτών, που εφόσον δεν μειωθεί η τιμή των rapid test, θα προσεγγίσει τα 160 ευρώ τον μήνα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3groeBw
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη