ΕΕΤΑΑ: Ξεκινά ο αγώνας δρόμου για μία θέση σε παιδικό σταθμό με το voucher του ΕΣΠΑ

ΕΕΤΑΑ: Ξεκινά ο αγώνας δρόμου για μία θέση σε παιδικό σταθμό με το voucher του ΕΣΠΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές για 152.269 παιδιά που έλαβαν voucher από την ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ και το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής

Η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι « Οι εγγραφές των ωφελούμενων – κατόχων voucher στις δομές, θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 24/8 ». Η Ανακοίνωση αφορά τόσο το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής» όσο και το Πρόγραμμα «Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών με παιδικά προσχολικής ηλικίας».

Συνολικά, υπέβαλαν αίτηση 167.104 μητέρες για 232.203 παιδιά. Μετά την εξέταση και των ενστάσεων, έλαβαν voucher 118.443 μητέρες, για 152.269 παιδιά, προκειμένου να εγγραφούν σε δημοτικούς ή ιδιωτικούς φορείς.

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξέτασης των ενστάσεων, έλαβαν voucher 131.79, που πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, για περίπου 167.100 βρέφη, ,προ- νήπια, καθώς και παιδιά και άτομα με αναπηρία για να τους παρασχεθούν υπηρεσίες σε αντίστοιχες δομές.

Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις που αφορούσαν Βρεφικούς, Παιδικούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με αναπηρία (ΚΔΑΠΑΜΕΑ):
Οι αιτήσεις συμμετοχής που αφορούσαν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ανήλθαν στις 113.877 και έλαβαν voucher 63.051 παιδιά με βάσει τη σειρά μοριοδότησής τους και μέχρι εξάντλησης του Π/Υ που αναλογικά έχουν στον προϋπολογισμό του Προγράμματος της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», περιόδου 2021 – 2022.

Τα οριστικά αποτελέσματα εκδόθηκαν την 20η Αυγούστου και είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ Α.Ε.

Επιπλέον, εκεί έχει αναρτηθεί και ο «Ενδεικτικός και μη εξαντλητικός κατάλογος φορέων και δομών , που εκδήλωσαν την πρόθεση τους να συμμετέχουν στη δράση».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2W90zPn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη