Τραγωδία στο Αγρίνιο, νεκρός 14χρονος που έπεσε από μπαλκόνι

φωτογραφία αρχείου

Τραγωδία στο Αγρίνιο το πρωί του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου, όταν 14χρονος έπεσε από το μπαλκόνι 4ου ορόφου κι έχασε τη ζωή του.

Το παιδί, σύμφωνα με το agrinionews.gr, φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι με τον πατέρα του, ενώ τα άλλα μέλη της οικογένειάς του έλειπαν.

Ο ανήλικος διέφυγε της προσοχής του πατέρα του και προέβη στη μοιραία πτώση, ενώ σοκαρισμένοι περίοικοι τον εντόπισαν αναίσθητο και αιμόφυρτο στο οδόστρωμα της οδού Σολωμού .

Στο σημείο έσπευσε άμεσα σταθμός με διασώστες του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή στο Νοσοκομείο, όμως δυστυχώς το παιδί είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος που επέφερε τον χαμό του παιδιού, το οποίο ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YE0HHc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη