Στην Αθήνα η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του: Τι καταγγέλλει ο αδερφός του

Στην Αθήνα η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του: Τι καταγγέλλει ο αδερφός του

«Ο αδερφός μου ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί. Δεν είχε κανένα πρόβλημα» έγραψε ο αδελφός του 15χρονου που πέθανε δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό του στο Facebook

Eρωτήματα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος ενός 15χρονου από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας. Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Κυριακής από συγγενικό του πρόσωπο, ενώ αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρουν ότι το παιδί είχε εμβολιαστεί δύο ημέρες νωρίτερα με την 1η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, η ξαδέλφη του άτυχου παιδιού με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να αναφέρει ότι ο 15χρονός δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Εχτές τα ξημερώματα. Έφυγε ο ξάδερφος μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο.

»Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι.

»Δεν τον έζησα πολύ καιρό, πάρα μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε.

»Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο. Και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον ΚωρονοΪό.

»Και ο ξαδερφούλης μου. Έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι.

»Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε.

»Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδίες μας».

{https://ift.tt/3962AOY}

«Ήταν υγιέστατος μέχρι να εμβολιαστεί» καταγγέλλει ο αδερφός του 15χρονου που πέθανε στην Αρκαδία

Υγιής ήταν ο 15χρονος μαθητής από το χωριό Μαντέικα της Αρκαδίας που έχασε ξαφνικά τη ζωή του δύο ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου της Pfizer, όπως υποστηρίζει η οικογένειά του. Το θέμα αυτό έχει αναπαραχθεί στα social media λαμβάνοντας μεγάλες διαστάσεις, καθώς προβληματίζει τόσο τους γονείς όσο και τους νέους.

Ο αδερφός του θύματος απάντησε σε ένα από τα μηνύματα σε λογαριασμό χρήστη στο Instagram λέγοντας πως είναι ο αδερφός του και ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας προτού κάνει το εμβόλιο.

nikos georgakopoulos

Ο άτυχος νέος, με παρότρυνση από τους οικείους του, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, μόλις ελάχιστα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, ο ίδιος έχασε τη ζωή του, παρόλο που ήταν υγιής και δεν αντιμετώπιζε ούτε στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Απαντώντας για τον θάνατο του 15χρονου μετά από εμβόλιο στην Τρίπολη, ο κ. Πλεύρης είπε ότι «είναι σε εξέλιξη η ιατροδικαστική έρευνα και περιμένουμε τα αποτελέσματα της εξέτασης. Δεν μπορούν κάποιοι να προτρέχουν και να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις στο διαδίκτυο».

Ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος αναφέρει πως είναι fake news οτι πέθανε από το εμβόλιο

"Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο" κατέληξε ο γνωστός Πατρινός λοιμωξιολόγος, μιλώντας στον Σκάι Πάτρας 89,4.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AgaSj4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη