Μίνι καλοκαίρι το Σαββατοκύριακο, έως και 32 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο

eurokinissi

Νέο μίνι «καλοκαίρι» εν όψει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, στους 32 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία. Η πρόβλεψη του καιρού.

Ο μετεωρολόγος του OPEN Κλέαρχος Μαρουσάκης, υποστήριξε ότι η εξέλιξη του καιρού θα «επαναφέρει» το καλοκαίρι.

«Από την Παρασκευή αναμένουμε να έρθουν αρκετά πιο θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής, ενώ για άλλη μια φορά η ζέστη θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα».

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 ή και 32 βαθμούς Κελσίου, με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλή τη νύχτα και νωρίς το πρωί και τους βοριάδες να επιμένουν.

«Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ καλό καιρό, με ζέστη θα μπορούσαμε να πούμε, καθώς στα ανατολικά ηπειρωτικά θα έχουμε έως 32 και 34 βαθμούς» ανέφερε ο μετεωρολόγος, εξηγώντας ότι από τα μέσα της εβδομάδας θα έρθει νέο βαρομετρικό χαμηλό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lTznfZ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη