Η φανέλα με το «9» στον Μητσοτάκη, δώρο του Ινφαντίνο της FIFA στον πρωθυπουργό

(Φωτ.: Intime)

Μια φανέλα της FIFA με το νούμερο «9» στην πλάτη δώρισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Τζιάνι Ινφαντίνο, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν στη Νέα Υόρκη.

Στο τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τζιάνι Ινφαντίνο συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της FIFA δώρισε στον Κ. Μητσοτάκη μια φανέλα με το «9» καθώς και ένα σετ με τις χαρακτηριστικές κάρτες των διαιτητών, την κίτρινη και την κόκκινη. Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας προσέφερε στον Τζ. Ινφαντίνο ένα συλλεκτικό ρολόι για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Η συνάντηση του πρωθυπουργού έγινε στο περιθώριο της ΓΣ των Ηνωμένων Εθνών.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος επαφών και συναντήσεων του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, στο περιθώριο της συμμετοχής του στην 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ξεχωρίζει η συνάντηση που θα έχει με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στις 14:10 (τοπική ώρα).

Το πρωί, και συγκεκριμένα στις 8 τοπική ώρα, ο Κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg. Στις 10 θα έχει συνάντηση με επικεφαλής εβραϊκών οργανώσεων, ενώ στις 10:35, πάντα τοπική ώρα, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του American Jewish Committee, Ντέιβιντ Χάρις. Στις 12:15 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Γεωργίας, ενώ στις 13:00 με την πρόεδρο της AIPAC, Μπέτσι Κορν. Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 20:00 τοπική ώρα θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη συμμετοχή ομογενειακών οργανώσεων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2ZqIE7W
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη