Μαζουλουξής: «Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε»


Τον πρώτο της βαθμό στη φετινή Super League 1 πήρε η Λαμία με το 2-2 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Κυριάκος Μαζουλουξής, όμως, στάθηκε στο πώς χάθηκε το τρίποντο.

«Μπήκαμε με σκοπό να προηγηθούμε νωρίτερα. Το καταφέραμε και στην μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο ισοφαριστήκαμε. Ξανά προηγηθήκαμε στο δεύτερο, αλλά η κόπωση από τα συνεχόμενα ματς και οι αρκετές σημαντικές απουσίες μας στέρησαν την ευκαιρία να τα δώσουμε όλα. Παρόλα αυτά, δώσαμε ότι μπορούσαμε. Ισοφαριστήκαμε στο τέλος και κρατάμε τον βαθμό», είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ιωνικό σχολίασε: «Βγάλαμε το δύσκολο πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών. Το παιχνίδι στην Νίκαια δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα πάμε και εκεί για τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, για το γεγονός πως έπαιξε τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ ο Μαζουλουξής είπε: «Λόγω των απουσιών αγωνίστηκα σε μια θέση που είχα χρόνια να το κάνω, όπως έκανα και κόντρα στην ΑΕΚ. Παίζω όμως εκεί που μου ζητάει ο προπονητής και έδωσα τα πάντα. Όπως και οι συμπαίκτες μου. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι».

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη