Ξεσπά κατά των αντιεμβολιαστών: Πέθανε από καρκίνο και έγραφαν ότι έφταιγε το εμβόλιο (βίντεο)

Ξεσπά κατά των αντιεμβολιαστών: Πέθανε από καρκίνο και έγραφαν ότι έφταιγε το εμβόλιο (βίντεο)

Εκπαιδευτικός από την Θεσσαλονίκη ανακάλυψε λογαριασμό αρνητών που διέδιδαν οτι ο σύζυγος της πέθανε μετά τον εμβολιασμό του.

Σοκάρει η καταγγελία μιας γυναίκας εκπαιδευτικού από την Θεσσαλονίκη που όπως είπε αποκλειστικά στο MEGA έχασε τον άνδρα της από καρκίνο το καλοκαίρι και λίγους μήνες αργότερα ανακάλυψε λογαριασμό αρνητών στο facebook που δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του, διέδιδαν ψευδώς ότι πέθανε μετά τον εμβολιασμό του.

«Δεν γίνεται. Θύμωσα πολύ. Με ποιο δικαίωμα» ανέφερε η σύζυγός του.

Λίστα με δεκάδες ανθρώπους κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια λίστα με δεκάδες ανθρώπους που εμφανίζονται ως θύματα του εμβολίου. Και η Σωτηρία Γάππα ξεσπά: «Τι να της πω. Όχι μόνο στην κόρη μου, στον κόσμο».

Οργανωμένα και με δικηγόρους οι αρνητές ζητούν νεκροψίες και εκταφές στους νεκρούς συγγενείς τους

Εν τω μεταξύ, αυξάνονται διαρκώς τα μέτωπα που ανοίγουν οι αρνητές του κορονοϊού μέσα στην καθημερινότητα, προσθέτοντας ολοένα και περισσότερους «εχθρούς» στην ατζέντα τους.

Όλο και περισσότεροι είναι οι πολίτες που ζητούν να γίνει εκταφή και νεκροτομή στους συγγενείς τους, καθώς δεν πιστεύουν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα πέθαναν από τον κορονοϊό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3usp0DK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη