Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η μουσική στα μαγαζιά

Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η μουσική στα μαγαζιά

Χτες ανακοινώθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας και μίνι lockdown σε Αργολίδα και Ευρυτανία καθώς, σύμφωνα με τον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας, κοκκίνισαν. Πού απαγορεύεται η μουσική.

Ήδη αρκετές περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο όπου στα μαγαζιά δεν παίζεται μουσική, υπάρχει mini lockdown και άρα απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 1 τα ξημερώματα.

Στο «κόκκινο», επίπεδο 4 του Επιδημιολογικού Χάρτη της χώρας, εντάσσονται οι Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας και Ευρυτανίας.

Παράλληλα παρατείνεται η ισχύς των ειδικών, τοπικού χαρακτήρα, μέτρων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Ηρακλείου, καθώς και στον Δήμο Ικαρίας, μετά την εκ νέου αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων και την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού Covid-19, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας ανά Περιφερειακή Ενότητα και Δήμο σε εβδομαδιαία βάση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2X3Rw2B
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη