Επίθεση με βιτριόλι: «Φυλακισμένη» στο σπίτι της η Ιωάννα περιμένει τις απαντήσεις πίσω από το «γιατί» στη δική

Επίθεση με βιτριόλι: «Φυλακισμένη» στο σπίτι της η Ιωάννα περιμένει τις απαντήσεις πίσω από το «γιατί» στη δική

Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στη δίκη, και θέλει να πάρει τις απαντήσεις της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ψυχοφθόρα διαδικασία.

«Η Ιωάννα θέλει να παραστεί στο δικαστήριο και να αντιμετωπίσει την κατηγορούμενη. Θέλει να είναι σε όλη την διαδικασία, αν και ψυχολόγοι προσπάθησαν να την αποτρέψουν, γιατί στη δίκη θα ξαναζήσει όλη την επίθεση. Θέλει να πάρει απαντήσεις, αν και πιστεύω ότι δεν θα τις πάρει», είπε ο Απόστολος Λύτρας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, ένα άτομο που οργανώνει με τόσο καλό τρόπο αυτό το σχέδιο το έχει μελετήσει.

Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της

«Η Ιωάννα βρίσκεται σε μία άτυπη φυλακή και θα συνεχίσει να βρίσκεται, γιατί όλο το καλοκαίρι η Ιωάννα δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι της. Ο ήλιος και η ζέστη προκαλούν πόνο στα τραύματά της», δήλωσε.

Ο κ. Λύτρας τόνισε πως δεν θα αναλάμβανε ποτέ την υπεράσπιση της κατηγορούμενης. «Έχει δικαίωμα υπεράσπισης ο κάθε άνθρωπος και είμαι υπέρμαχος του τεκμήριου της αθωότητας», υπογράμμισε.

«Η Ιωάννα είναι ένα γενναίο παιδί και έχει εισπράξει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Ο λόγος για τον οποίο προκύπτει ότι έγινε αυτό, μπήκαμε στη θέση της. Θα μπορούσε να είχε συμβεί σε εμάς, την κόρη μας, σε ένα δικό μας πρόσωπο», κατέληξε.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/38WbXAI
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη