Πλεύρης: «Ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί»

Πλεύρης: «Ο νόμος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί»

 Από... νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο υπουργείο Υγείας οι δύο νέοι πολιτικοί προιστάμενοί του, ο υπουργός Θάνος Πλεύρης και η υφυπουργός Μίνα Γγκάγκα

«Είναι η πρώτη ημέρα, ήρθαμε από το πρωί, εργαζόμαστε και ενημερωνόμαστε», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Πλεύρης. Στη συνέχεια ο ίδιος σημείωσε πως «παρακολουθούμε όλη την κατάσταση και τη διαχειριζόμαστε. Καταλαβαίνετε ότι κατά βάση και εμείς αυτή τη στιγμή ενημερωνόμαστε. Θα διαχειριστούμε όλα τα θέματα και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα λειτουργίας».

Αναφορικά με τις αναστολές συμβάσεων στους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, ο νέος υπουργός Υγείας τόνισε: «Ο νόμος εφαρμόζεται και θα εφαρμοστεί. Όταν ενημερωθούμε θα είμαστε έτοιμοι να πούμε παραπάνω πράγματα».

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανάληψη των καθηκόντων της η κυρία Γκάγκα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ερωτηθείσα για την αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών απάντησε ότι «θα δούμε τα στοιχεία σήμερα και θα μιλήσουμε αργότερα», ενώ σημείωσε: «Ελπίζω ότι θα εμβολιαστούν όλοι οι συνάδελφοι και θα είμαστε καλά».

Σχετικά με την εικόνα της πανδημίας η αναπληρώτρια υπουργός είπε: «Η δυσκολία έχει αρχίσει ήδη, υπάρχουν πολλά περιστατικά. Πρέπει να το σκεφτούμε όλοι, να κρατήσουμε τα μέτρα όλοι και να προσπαθήσουμε να εμβολιαστούμε».

{https://youtu.be/cHOMADyWOHU}

Ακόμη, η νέα υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως θα γίνει μια καμπάνια για τα παιδιά το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η κυρία Γκάγκα έφτασε στο γραφείο της λίγο μετά τις 7:30 ενώ ο νέος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στις 6:28.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3gSBf7k
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.