Το εξωφρενικό ποσό που πήρε η Σάσα Μπάστα για ένα εξώφυλλο (βίντεο)

«Φωτ.: Eurokinissi)

Φωτογράφιση - «χρυσάφι» για εξώφυλλο γνωστού περιοδικού είχε κάνει στο παρελθόν η Σάσα Μπάστα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανέφερε ότι έχει πάρει 22.000 ευρ΄ω από μία και μόνο φωτογράφιση, που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια για γνωστό περιοδικό! 

Σε ερώτηση αν έχει κάνει... αποταμίευση χρημάτων που έχει βγάλει μέχρι σήμερα, απάντησε ότι «ευτυχώς, έχω κάνει ένα καλό κομπόδεμα», όπως τόνισε, χάρη στη μητέρα της η οποία τη συμβούλευε να μην ξοδεύει αλόγιστα τα ποσά που βγάζει σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κτλ.

Για το αν ζηλεύει ο σύζυγός της, η Σάσα Μπάστα απάντησε πως δεν το κάνει. Αντίθετα, του αρέσει να θαυμάζουν τη σύντροφό του. Σχετικά με το αν θα έμπαινε σε παιχνίδι επιβίωσης, απάντησε ότι δεν θα άντεχε «ούτε μήνα» γιατί είναι πολύ αδύνατη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3AzKb9u
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη