Καιρός: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους (βίντεο)

Καιρός: Έρχεται η δεύτερη φάση της κακοκαιρίας με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους (βίντεο)

Περνάει στη δεύτερη φάση η κακοκαιρία, μπορεί η πρώτη να πέρασε κάπως ανώδυνα, αλλά όλα δείχνουν ότι η κακοκαιρία που έρχεται θα είναι ακόμα πιο ισχυρή. Οι περιοχές που θα χτυπηθούν.

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τετάρτη και την Πέμπτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη. Η πρώτη φάση της κακοκαιρίας πέρασε ανώδυνα αλλά η δεύτερη αναμένεται να επηρεάσει, μεταξύ άλλων, τη Βόρεια Εύβοια, η οποία δοκιμάστηκε από τις φωτιές τον Αύγουστο και θα χρειαστεί προσοχή.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, σήμερα, Δευτέρα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και κυρίως στις ακτές της δυτικής Πελοποννήσου, τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά αλλά και στα ανατολικά ηπειρωτικά με ήπιες βροχοπτώσεις.

Την Τετάρτη όμως και την Πέμπτη θα υπάρξει νέα επιδείνωση του καιρού και τότε είναι που χρειάζεται προσοχή στην Χαλκιδική, στις Σποράδες και στην Εύβοια καθώς τοπικά οι βροχές θα είναι ισχυρές.

Αισθητή θα είναι επίσης η πτώση της θερμοκρασίας καθώς ενισχύονται οι βοριάδες που ειδικά στο βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2WPVY4q
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.