«Όχι σε ματαίωση παρελάσεων – Θα διχαστεί η Θεσσαλονίκη» λέει ο Εξαδάκτυλος

EUROKINISSI

Απειλή διχασμού «βλέπει» ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος,  σε ενδεχόμενη απόφαση ματαίωσης των παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη.

«Αν θέλουμε να συνεχίσει να μας ακούει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, δεν πρέπει να ληφθεί τέτοια απόφαση» ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλος της επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, σχετικά με το ενδεχόμενο ματαίωσης των παρελάσεων στη Θεσσαλονίκη

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος απέδωσε την αύξηση των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη στο μικρό ποσοστό εμβολιασμού σε περιοχές της πόλης που κινείται κοντά στο 50%. «Η Θεσσαλονίκη δεν πρέπει να μοιρολογεί» ανέφερε το μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας. «Ο Οκτώβριος πρέπει να είναι μήνας εμβολιασμών για να έχουμε έναν – κατά το δυνατόν – ομαλό χειμώνα».

«Όχι» στη ματαίωση των παρελάσεων

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τάχθηκε παράλληλα αναφανδόν κατά της ματαίωσης των παρελάσεων, λέγοντας «Τέτοια συζήτηση δεν έχει γίνει, ούτε τεθεί προκαταρκτικά ως σκέψη». «Θα είναι πολύ κακή ιδέα αυτές οι εκδηλώσεις (σ.σ. λιτανείες και παρελάσεις ενόψει 26ης και 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη) να αναβληθούν. Η αναβολή τους θα διχάσει την κοινωνία της πόλης και δεν θα μπορούμε να συνεννοηθούμε στη συνέχεια. Και αυτό είναι πάρα πολύ κακό».

Και συμπλήρωσε: «Αν θέλουμε να συνεχίσει να μας ακούει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης δεν πρέπει να ληφθεί τέτοια απόφαση. Θα "βουλώσουν" αυτιά πολλών συμπολιτών μας και αυτό θα μας δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα για τη συνέχεια». Κάτι που θα μπορούσε να συζητηθεί κάποια χρονική στιγμή, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα πρέπει να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις ώστε να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ikM8iM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη