Παραλίες Αττικής: Όχι και πολύ ιδανικός καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Παραλίες Αττικής: Όχι και πολύ ιδανικός καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Οι καιρικές συνθήκες δε θα είναι και οι ιδανικές για μπάνιο το Σαββατοκύριακο στην Αττική, αφού η θερμοκρασία δε θα ξεπερνά τους 30-31 βαθμούς C, ενώ θα υπάρχουν και διαστήματα αυξημένης συννεφιάς., ειδικά την Κυριακή.

Το Σάββατο, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν αρχικά βόρειοι-βορειοανατολικοί με ένταση 2-3 μποφόρ, ενώ από το μεησμέρι νότιοι-νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι σχετικά ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 28οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειανατολικοί άνεμοι με ένταση 4-5 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με ένταση 2 μποφόρ μέχρι το απόγευμα, οπότε και στη συνέχεια θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς με ένταση 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30-31οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί άνεμοι με ένταση 3-4 οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Αίθριος καιρός τις πρωινές ώρες, ενώ από το μεσημέρι θα σχηματιστούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα είναι αυξημένες.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής το Σάββατο

Την Κυριακή, στα νότια παράλια της Αττικής θα επικρατούν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση έως 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 30οC.

Στα παράλια της ανατολικής Αττικής, θα πνέουν βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 4 μποφόρ, οπότε η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάσει τους 27οC.

Στα παράλια της δυτικής Αττικής, θα πνέουν άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων με ένταση έως 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη και η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 29-30οC.

Τέλος, στα παράλια της βόρειας Αττικής, θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί άνεμοι με ένταση 3 έως 4 μποφόρ, οπότε και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η μέγιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28οC.

Λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες που θα αυξηθούν από το μεσημέρι και τα διαστήματα ηλιοφάνειας θα είναι μικρά. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα για παροδική βροχή στα δυτικά-βορειοδυτικά του νομού.

Χάρτης καιρικών συνθηκών στις παραλίες της Αττικής την Κυριακή



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kV5hsl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη