Τον Δήμο Στυλίδας επισκέφθηκαν τα στελέχη των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ


Τον Δήμο Στυλίδας επισκέφθηκαν χθες τα στελέχη των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Δήμαρχο Στυλίδας, κα Βιργινία Στεργίου. Στόχος της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τη λειτουργία και τις υπηρεσίες του ΚΕΘΕΑ και η συζήτηση αναφορικά με τις ανάγκες της περιοχής στον τομέα των εξαρτήσεων. Προσβλέποντας σε εγγύτερη επαφή του ΚΕΘΕΑ με τους δημότες και σε δραστηριοποίηση στην ευρύτερη περιοχή, οι εργαζόμενοι των νέων Μονάδων του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, εξέτασαν από κοινού με την αρμόδια Αντιδήμαρχο σε Θέματα Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας των Φύλων και Πολιτισμού, κα Ειρήνη Ζαχαριώτου, προτάσεις και προοπτικές συνεργασίας προς όφελος του γενικού πληθυσμού, αλλά και ευπαθών ομάδων του Δήμου Στυλίδας. Οι νέες Μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λαμία βρίσκονται επί της οδού Βασιλικών 20 και παρέχουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υποστήριξης και βραχείας παρέμβασης σε σχέση με τις εξαρτήσεις από ναρκωτικά, αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια για τους άμεσα ενδιαφερόμενους και τις οικογένειές τους, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22310 45456 & 22310 67885.

Η υποστήριξη των ατόμων πραγματοποιείται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών και χωρίς διακρίσεις. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας και του Πολυδύναμου Κέντρου Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας του ΚΕΘΕΑ στη Λαμία εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας - ΕΚΤ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014-2020».


Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη